Betta på olika race

Är du en sådan som inte kan få nog av bilar och bilracing? I så fall är det även möjligt att betta på olika sorters race på olika bettingssajter på nätet. Tyvärr är antalet custom race som du kan betta på väldigt begränsade eller näst intill obefintliga men det finns andra bilsporter som fungerar som andraval. Kanske kan du ta den erfarenhet och kunskap du har om custom bilar och överföra denna när du tittar och bettar på annan racing? Eller kanske är du en riktig bilfantast som älskar all möjligt bilsport? Oavsett vilket så är betting ett roligt nöje och en möjlighet att tjäna lite extra pengar. Men tänk på att inte spela för pengar som du inte har råd att förlora.

Vart kan jag spela på race?

Idag finns det en uppsjö av olika bettingsajter där du kan spela på olika typer av racing. Välj gärna en med svensk spellicens för extra trygghet. Några sajter som vi kan rekommendera är Unibet, Betsson och LeoVegas. Hos vissa sajter kan du även streama racingen samtidigt som du bettar. Ett exempel på detta är Unibet TV Sports Stream som visar flertalet events varje dag.

Idag är det väldigt enkelt att logga in och sätta in pengar på en bettingsajt. Du kan logga in direkt med ditt mobila BankID och sedan sätta in pengar via Trustly eller Swish. Sedan är det bara att välja vilken typ av racing du vill betta på. På vissa sajter erbjuds du även en liten välkomstbonus om det är första gången du sätter in pengar vilket betyder att du kan satsa mer på valfritt lopp. Du kan inte bara spela vem som ska stå som vinnare i loppet utan även flera olika moment i själva loppen. Exakt vad du kan betta på beror på vilket lopp det handlar om.